Beschikbaarheid

Buiten de vakantieperioden en feestdagen verhuren wij niet tijdens de scoutingactiviteiten (vrijdag 19.00 uur t/m zaterdag 12.30 uur)

De volgende weekenden (vanaf zaterdag 12.30 uur) zijn nog vrij voor verhuur in het 2e halfjaar van 2020:
22/23 augustus

5/6 september

26/27 september

7/8 november
en dan alle verdere weekenden in 2020

Op doordeweekse dagen en bijvoorbeeld voor alleen de zondagmiddagen kunt u nog wel op meerdere momenten bij ons terecht, stuur hiervoor een email.

Zomervakantie 2020 (vanaf zaterdag 11 juli tot en met vrijdag 14 augustus) is inmiddels ook vol.
Voor zomervakantie 2021 staat er een optie.

Voor een aanvraag kunt u altijd bellen of een e-mail sturen. Zet in de e-mail dan even onderstaande informatie:

Aanvraag datum:
Naam aanvrager:
Adres:
Woonplaats en postcode:
Mobielnummer:
Scoutinggroep, sportvereniging of anders:
Adres:
Gewenste aankomst datum en tijd:
Gewenste vertrek datum en tijd:
Waarvoor wilt u het gebouw huren:
Hoeveel personen:
Leeftijd aanwezigen:

Als u bovenstaande kopieert in uw e-mail en de vragen invult dan zal er snel reactie worden gegeven.
U kunt deze e-mail zenden naar verhuur@scoutingdriesprong.nl

U kunt ons telefonisch bereiken onder nummer 06-15509965

U huurt bij ons de hele locatie, deelhuur is niet mogelijk.

Wij hebben 2 gebouwen:

De Haverschuur is een grote zaal van ongeveer 18 x 8.5 meter met daarin 13 tafels en 110 stoelen. Dit gebouw is voorzien van een grote moderne keuken welke wij in het voorjaar van 2016 geheel hebben vernieuwd.

De indeling:
2 x een 5-pits gasfornuis met afzuiging
2 koelkasten waarvan 1 met een klein vriesvak bovenin.
Voldoende kastruimte om uw voorraad op te slaan
2 spoelbakken met warm en koud water
Wij hebben geen keukeninventaris.

2 toiletgroepen met daarin:

Dameszijde: 2 toiletten en 2 douches
Herenzijde: 3 toiletten, 2 urinoirs en 2 douches

Het Molenhuis bestaat uit 3 ruimtes:

• de beverruimte van 3 x 5 meter
  • de welpen-/verkennerbasis van 12 x 7 meter met 7 tafels en 25 stoelen
  • de kabouterzolder van 12 x 7 meter met 6 tafels en 21 stoelen

1 toiletgroep met daarin:

2 toiletten en 2 douches en een grote wasbak met 2 kraantjes

Alle terreinen (speel-/kampeerweides, verhard parkeerterrein, binnenplein, kampvuurkuil) kunnen gebruikt worden.
De accommodatie is geschikt voor groepen t/m 120 personen, vooral afhankelijk van het aantal mensen dat blijft slapen. Het is mogelijk om tenten op de velden te plaatsen.

Klik hier voor de foto’s

Voor onze huisregels verwijs ik u naar de verhuurder van onze locatie.

REPARATIES
Reparaties, die eventueel noodzakelijk zijn binnen of aan het gebouw tijdens uw verblijf, moeten altijd in overleg met de beheerder geschieden. Reparaties op eigen initiatief komen op eigen rekening.

PARKEREN
Op last van de brandweer mag men niet op het binnenplein parkeren.

SLEUTELS
De sleuteloverdracht vindt plaats in overleg met de verhuurder.

OVERLAPPEN
Ook Scouting Driesprong gaat op kamp. Met het verzamelen van de bagage en het inpakken van kampmateriaal is het noodzakelijk dat we in onze eigen ruimten kunnen komen. Ook wanneer we weer terugkeren van ons kamp is dit het geval. Uiteraard proberen we u zo min mogelijk overlast te bezorgen. Wij verzoeken u hier begrip voor op te brengen en onze mensen niet de toegang tot onze accommodatie te weigeren. Indien dit voor u van toepassing is, zal de verhuurder u hierover inlichten.

VRAGEN
Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u mij altijd mailen of bellen. Ik wens u een prettig verblijf toe in en om De Maalderij.

Vriendelijke groeten, de verhuurder