Pimp My Ride

Drie weken geleden, 17 oktober 2008, was het eindelijk zover! We mochten de heilige grond van de auto demontage bedrijf Bastiaansen betreden! Hier stond een ontzettende lelijke Citroën Xantia op ons te wachten om een nieuw leven te krijgen. Althans een nieuw uiterlijk, zodat hij weer sjans had.
We hadden al onze spullen meegenomen om mooie bumpers, side skirts, spoilers en luchthappers te maken. Eenmaal aan de slag schoot het best op, in één avond hebben we hem qua bouwen afgekregen.
Een week later zijn we begonnen met de kleur aan te brengen op de wagen. Eerst hebben we de hele wagen zwart geverfd, later hebben we door middel van afplakken een prachtige vlam op de linkerkant kunnen verven. Ook hadden we nog mooie velgen uitgezocht die we eronder hadden gezet. Toen waren we volledig uitgewerkt. De verf moest drogen en het was dus tijd om weer op te ruimen.
Tijdens de laatste geplande opkomst om aan onze creatie te werken zijn we meteen begonnen, de vlammen zijn afgemaakt en we hebben nieuwe rood tinten erop geschilderd. Tot slot hebben we ook nog raam decoratie gemaakt, hoe dit is geworden zie je wel op de foto’s!