LOVEPARTY 2015

De Love Party komt er weer aan! Het wordt dit jaar weer een knalfuif vol drank, gezelligheid en natuurlijk een hoop liefde. De Love Party hebben wij, de Pivo's van scouting Driesprong, al vier keer eerder tot een geslaagd feestje gemaakt. Dat doen we dit jaar nog eens over en zeker niet dunnetjes!

Het is maar liefst de vijfde keer en dat betekent dat het een Lustrum Love Party wordt: des te meer reden om te komen en helemaal los te gaan!

De Love Party 2015 zal losbarsten op zaterdag 7 maart om 21:00 uur. We gaan de hele nacht door dus breng genoeg liefde mee.

Heb je verder nog vragen dan kun je die natuurlijk stellen door een mailtje te sturen naar loveparty@scoutingdriesprong.nl.

Of zie: www.facebook.com/LoveParty2014

LOCATIE

Naam:De Maalderij

Adres: Posthoorn 8

Postcode: 4847 TJ Breda

HUISREGELS

• Het feest vindt plaats op 7 maart. U bent vanaf 21:00 welkom. De eindtijd is rond 3.
  • Vanaf 16 jaar bent u welkom op de Love Party. Indien u jonger bent alleen als RSA.
  • Bezoekers betreden en wonen het feest bij op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige vorm van lichamelijk en/of geestelijk letsel als gevolg van een bezoek. Hieronder valt ook gehoorbeschadiging.
  • De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige vorm van schade aan eigendommen en/ of goederen van bezoekers.
  • Eigen consumpties zijn niet toegestaan.
  • Het is verboden voor bezoekers jonger dan 18 jaar alcoholische drank te kopen, aan te nemen of te nuttigen. Alcohol wordt geschonken vanaf de leeftijd van 18 jaar. Toegangscontrole met legitimatiebewijs is verplicht.
  • Het bestellen van alcoholische drank kan u worden geweigerd indien u zich als bezoeker in een aangeschoten of dronken toestand bevindt.
  • Drugs zijn tijdens het feest ten strengste verboden. Handel in en/of gebruik van soft- en/of harddrugs is verboden. Bij constatering wordt u verwijderd van het feest en kan de politie worden gealarmeerd.
  • Mocht u met drinken naar buiten gaan dan dient de inhoud van de hard plastic beker overgegoten te worden in een zacht plastic beker. Deze zacht plastic bekers zijn bij de in- en uitgang verkrijgbaar.
  • Slag-, steek of vuurwapens zijn ten strengste verboden op het feest, bij constatering wordt direct de politie gealarmeerd.
  • Tijdens het feest worden ongewenste intimiteiten, agressie, hinderlijk en aanstootgevend gedrag niet getolereerd. Elke vorm van agressie jegens gasten en personeel is ten strengste verboden.
  • Het is niet toegestaan schade aan het feestterrein aan te richten, waaronder het aanwezige materiaal en de aanwezige bebouwing.
  • Men dient te allen tijde verzoeken van organiserend personeel, inclusief de Dj's, op te volgen om het feest ordelijk te laten verlopen. Aanwijzingen dienen opgevolgd te worden.
  • Voor ongemakken tijdens het feest kunt u terecht bij de aanwezige coordinatoren van het feest en het aanwezige personeel.
  • Het is verboden flyers, stickers en posters aan te brengen aan het feestgebouw of aan ander materieel zonder toestemming van de organisatie.
  • Aanwezigen stemmen in met het vastleggen van zichzelf op beeld en de openbaarmaking hiervan via de website en de Facebookpagina van de Love Party. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
  • Wildplassen is niet toegestaan. Dit dient te gebeuren op de daartoe bestemde plaatsen.
  • Gevonden voorwerpen kunt u afgeven bij de garderobe.
  • Wie de huisregels niet naleeft kan toegang worden ontzegd en kan worden verwijderd.
  • Mochten er vragen of klachten zijn dan kunt u deze kwijt op onze mail: loveparty@scoutingdriesprong.nl.
  • Eenieder wordt verzocht aan het einde van de avond zijn/haar aanhang mee naar huis te nemen.
  • Het is verplicht om je legitimatiebewijs mee te nemen.

Wanneer bovenstaande regels in acht worden genomen zal de Love Party wederom een geslaagd feest worden. Namens de organisatie veel plezier en liefde gewenst op de Love Party.