Beschikbaarheid

Als u interesse heeft in het huren van onze locatie raden wij u aan om ons een email te zenden met de nodige informatie met betrekking tot uw verzoek.
U kunt deze email zenden naar verhuur@scoutingdriesprong.nl

U kunt ons eventueel telefonisch bereiken onder nummer 06-15509965

Er zal dan snel reactie gegeven worden.

Buiten de vakantieperioden en feestdagen verhuren wij niet tijdens de speltakbijeenkomsten (vrijdag 19.00 uur t/m zaterdag 12.30 uur) tenzij anders afgesproken met de verhuurder.

De huurprijs wordt in overleg met de verhuurder bepaald.
Gas en elektra worden achteraf in rekening gebracht en verrekend met de betaalde borg. Borg is € 100. Groepen boven de 50 personen betalen € 200 borg.
Opties zijn:
*Achterlaten van afval in onze 1000 liter container
*Wifi
*Eindschoonmaak

Wij hebben 2 gebouwen:

De Haverschuur is voorzien van een grote moderne keuken welke wij in het voorjaar van 2016 geheel hebben vernieuwd. Dankzij Rauw concept kunnen we nu elke week genieten van een topkeuken.

De indeling:
2x een 5-pits gasfornuis met afzuiging
2 koelkasten waarvan 1 met een klein vriesvak bovenin.
Voldoende kastruimte om uw voorraad op te slaan
2 spoelbakken met warm en koud water
Wij hebben geen keukeninventaris.

In dit gebouw is een grote zaal van ongeveer 17 x 8 meter met voldoende stoelen en tafels.

2 toiletgroepen met daarin:
Dameszijde: 2 toiletten en 2 douches
Herenzijde: 3 toiletten, 2 urinoirs en 2 douches
Ook dit is allemaal verbouwd in het voorjaar van 2016.

Het Molenhuis heeft een kleine ruimte waar in de regel de staf verblijft tijdens de kampen. Deze ruimte is ongeveer
3 x 5 meter. Een moderne toiletgroep met 2 douches, 2 toiletten en een grote spoelbak met koud water.
Er zijn 2 zalen van ongeveer 12 x 7 meter met ook daar stoelen en tafels.

Alle terreinen (speel-/kampeerweides, verhard parkeerterrein, binnenplein, kampvuurkuil) kunnen gebruikt worden.
De accommodatie is geschikt voor groepen t/m 120 personen, vooral afhankelijk van het aantal mensen dat blijft slapen. Het is mogelijk om tenten op de velden te plaatsen.

Klik hier voor de foto’s

Voor onze huisregels verwijs ik jullie naar de verhuurder van onze locatie.

REPARATIES
Reparaties, die eventueel noodzakelijk zijn binnen of aan het gebouw tijdens je verblijf, moeten altijd in overleg met de beheerder geschieden. Reparaties op eigen initiatief komen op eigen rekening.

PARKEREN
Op last van de brandweer mag men niet op het binnenplein parkeren.

SLEUTELS
De sleuteloverdracht vindt plaats in overleg met de verhuurder.

OVERLAPPEN
Ook Scouting Driesprong gaat op kamp. Met het verzamelen van de bagage en het inpakken van kamp materiaal is het noodzakelijk dat we in onze eigen ruimten kunnen komen. Ook wanneer we weer terugkeren van ons kamp is dit het geval. Uiteraard proberen we je zo min mogelijk overlast te bezorgen. Wij verzoeken je hier begrip voor op te brengen en onze mensen niet de toegang tot onze accommodatie te weigeren. Indien dit voor je van toepassing is, zal de verhuurder je hierover inlichten.

VRAGEN
Mochten er nog vragen zijn, dan kun je mij altijd mailen of bellen. Ik wens je een prettig verblijf toe in en om De Maalderij.

Vriendelijke groeten, de verhuurder

Nuttige adressen

CENTRUM BREDA
Te bereiken met alle stadsbussen. Bushalte op Tilburgseweg en Heerbaan. Het is ongeveer een uur lopen naar het centrum.
VVV BREDA
Willemstraat 17
4811 AJ Breda
0900 5222444 (45 eurocent per minuut)
BOS
Als je “De Maalderij” verlaat, linksaf. Weg volgen. Eerste weg rechts. Deze weg helemaal uitlopen.
E.H.B.O.-POST
Amphia-ziekenhuis
Molengracht 21
4818 CK Breda

Maalderij rechtsaf. Kruising oversteken. Heerbaan helemaal uitrijden. Bij de kruising met verkeerslichten rechtsaf en bij de volgende verkeerslichten linksaf.
ZWEMBADEN

• De Wisselaar (overdekt)
    Terheydenseweg 494
    Breda (Noord)