Senioren Pivo’s

Roverscouts speltakteken

De senioren pivo’s is een club voor gezellige mannen en vrouwen die het scoutingleven niet zijn ontgroeid.

Deze groep (bestaat voornamelijk uit begeleiding) komt na 21.30 uur bijeen om daarna nog activiteiten te ondernemen. Hieronder verstaan we een dropping of een looptocht. Daarnaast is deze groep ook nog wel eens bezig met het verbeteren van het scoutinggebouw of terrein. Recente voorbeelden zijn de elektra en de verlichting welke laatst grondig aangepakt zijn.

Samengevat: Voor scouting ben je nooit oud genoeg….zolang je het maar durft toe te geven.

• Winterbarbecue

Aan het begin van het jaar is traditioneel de grote schoonmaak van de Maalderij. Om het nuttige met het aangename te verenigen werd de schoonmaak dit jaar gecombineerd met een heuse nieuwjaars-winterbarbecue. Nadat het gebouw weer netjes was hebben we eerst gezellig wat gedronken. Daarna was het tijd voor de nieuwjaarsspeech van onze voorzitter. Willem had er erg veel werk in gestoken, want in vijf pagina’s tekst werd iedereeen bedankt voor zijn inzet van het afgelopen jaar. Miriam werd extra in het zonnetje gezet vanwege haar werk voor de verhuur. Daar hebben we toch maar dat mooie dak aan te danken!

Daarna was het tijd om de magen te vullen en hebben we heerlijk ge-BBQ-d. Na al dat harde werk smaakte dat extra lekker. Toen alles op was, werd het onder het genot van een aantal drankjes al snel laat. Volgend jaar weer???