Bericht van Tiki!

In ons vorig bericht heeft u kunnen lezen dat Tiki bezig is met acties om de Wereld Jamboree 2015 te kunnen financieren.
Vandaag een bericht van haar zelf:

tiki

Hoi,

Ik ben Tiki Molendijk en ik zit op Scouting Driesprong al vanaf de bevers. Nu ben ik gids of zoals ze dat bij Scouting Nederland noemen een scout. Naast onze opkomsten op vrijdag doe ik nog meer scouting activiteiten zoals bijvoorbeeld de HIT en ik ga in 2015 naar de Wereld Jamboree  in Japan. De deelname kost veel geld, daarom krijgen alle deelnemers de opdracht om minimaal de helft van het kampbedrag zelf bij elkaar te verdienen. Ik ben hiervoor allerlei acties gestart. Scouting Driesprong wil mij hiermee helpen en daar ben ik echt super blij mee. Om iedereen  op de hoogte te houden heb ik een site gebouwd  www.tikinaarjapan2015wj.weebly.com  daar kunt u meer lezen over de Jamboree en mijn acties. Ook kunt u je aanmelden voor mijn nieuwsbrief.

Groetjes Tiki Molendijk