De Maalderij

maalderij

De Driespronggroep beschikt over een eigen terrein met gebouwen op de grens tussen Breda en Teteringen: de Maalderij (kaart, luchtfoto). De twee gebouwen, het molenhuis en de schuur, zijn niet bepaald nieuw maar bieden genoeg ruimte voor de groep en zelfs voor huurders. Klik op de foto’s hieronder voor een vergroting.

Buiten
Het terrein is duidelijk verdeeld in een oprit/parkeerplaats, een plein, een vuurkuil, één groot veld en twee kleinere velden. Er genoeg ruimte voor groepen van enkele tientallen mensen, eventueel met tenten.

Molenhuis
Het hoge gebouw biedt twee grote en één kleine ruimte die alle geschikt zijn voor activiteiten en om er te eten of slapen. Er zijn twee toiletten en twee douches, naast een wasbak met drie kraantjes.

Schuur
De schuur bestaat uit een ruime, rechthoekige zaal, een keuken en 5 toiletten met twee douches. De keuken is geschikt om er voor grote groepen te koken.

Omgeving
Op ca. 20 minuten lopen van de Maalderij ligt een bos met enkele grote zandverstuivingen: het Cadettenkamp. Supermarkten en winkelcentra zijn goed bereikbaar in Teteringen en Breda.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.285778094872719.62544.285591661558029&type=3

Routebeschrijving

Adres:
De Maalderij
Posthoorn 8
4847 TJ Breda

 

View Larger Map