Circuskamp

Tatatatata tatadadada   tatatatata tatadadada dadaadadaaa dadaadadaaaaah.

De clowns, de paardendresseerder en vele anderen kwamen naar Circus Hotsjietonia.

Vrijdagavond werden de bedden gauw geïnstalleerd zodat we konden oefenen voor het kunstige programma. Er werd al geroepen om een speurtocht in het donker, maar dan moest het wel eerst donker zijn.

Eerst werden de dieren verzorgd (maskers & stokpaarden gemaakt). Daarna de werd de piramide geoefend (gezellig samen met de gidsen) en de conditie op peil gebracht (dmv Annemarie Koekoek).

Na al dat oefenen was het drinkpauze en werden de zaklampen opgezocht want….jawel hoor, het was inmiddels donker geworden.

Speuren naar circusattributen zoals een clownsneus, toverhoed, hoepel, bal, etc etc. Toen alles gevonden was gingen we naar het kampvuur voor gesmolten marsmellows tussen twee koekjes, mmmm, en wat drinken. Nog even wat gezongen en muziek gemaakt, chipjes gegeten en toen gingen er al wat oogjes dicht. De eerste ronde ging zich omkleden terwijl de anderen nog een spelletje Tante Kee deden. Toen was het ook voor hen bedtijd…..tenminste…..wel in bed, maar slapen ho maar. Gezellig kletsen in bed of  zaklamptikkertje totdat alle luiken dicht waren.

De volgende ochtend werd er om 8.00 circusmuziek opgezet zodat iedereen rustig wakker kon worden. Na het aankleden was het tijd voor toverachtige boterhammen van wel drie meter…..ahum…(30 cm) lang, welke heel leuk versierd werden voordat ze opgegeten werden.

Daarna was het oefenen, oefenen, oefenen, oefenen, tikkertje en verstoppertje spelen en dan klaar gaan staan voor het optreden.

De piste was al klaar, de paarden stonden te stijgeren, de clowns zetten hun neus op en dan……..

HHHHooggeëerd publiek, wij presenteren de bevers van CIRCUS HOTSJIETONIA:

no images were found