Als u interesse heeft in het huren van onze locatie raden wij u aan om ons een email te zenden met de nodige informatie met betrekking tot uw verzoek. U kunt deze email zenden naar verhuur@scoutingdriesprong.nl Er zal dan snel reactie gegeven worden. Wij verhuren onze accommodatie niet aan particulieren! Meer »

Zoals ieder jaar organiseren de Pivos van onze scouting een geweldig feest: de LoveParty. Voor de plannen van 2020 blijf regelmatig de website checken. Binnenkort zal de datum bekend worden gemaakt! Dit feest wil je uiteraard niet missen!!! Meer »

Het werd eens tijd! Een geheel vernieuwde keuken, toilettengroep, douches enz. ! Meer »

Scouting biedt kinderen en volwassenen een leuke vrijetijdsbesteding.
Voor meer informatie over Scouting Driesprong en de Maalderij kunt u de betreffende menu’s aanklikken.

Voor leden, hun ouders en geïnteresseerden is er het speltaknieuws, en ook als je nog geen lid bent ben je welkom om daar eens doorheen te kijken.

Misschien ben je hier omdat je de Maalderij wilt huren? Of je zoekt wat telefoonnummers en email-adressen? Dat kun je hier allemaal vinden.

Adres:
De Maalderij