Pivo kamp: Kungsleden

In 2010 hebben de Pivos een prachtig kamp gehad. Ze zijn in het noordelijkste van Zweden een geweldige toch gaan lopen: de Kungsleden. Het was 10 dagen hard bikkelen, zonder moderne wereld om je heen. We hebben allemaal genoten. Meer »

Als u interesse heeft in het huren van onze locatie raden wij u aan om ons een email te zenden met de nodige informatie met betrekking tot uw verzoek. U kunt deze email zenden naar scoutingdriesprong@casema.nl Er zal dan snel reactie gegeven worden. Wij verhuren onze accommodatie niet aan particulieren! Meer »

Zoals ieder jaar organiseren de Pivos van onze scouting een geweldig feest: de LoveParty. Voor de plannen van 2013 blijf regelmatig de website checken. Binnenkort zal de datum bekend worden gemaakt! Dit feest wil je uiteraard niet missen!!! Meer »

Een van onze scouts gaat ook meedoen aan de Wereld Jamboree 2015 in Japan! Voor meer informatie kijk hier verder: Meer »

Scouting biedt kinderen en volwassenen een leuke vrijetijdsbesteding.
Voor meer informatie over Scouting Driesprong en de Maalderij kunt u de betreffende menu’s aanklikken.

Voor leden, hun ouders en geïnteresseerden is er het speltaknieuws, en ook als je nog geen lid bent ben je welkom om daar eens doorheen te kijken.
Misschien ben je hier omdat je de Maalderij wilt huren? Of je zoekt wat telefoonnummers en email-adressen? Dat kun je hier allemaal vinden.

Adres:

De Maalderij
Posthoorn 8
4847 TJ Breda

Laatste nieuws:

• Bericht van Tiki!

In ons vorig bericht heeft u kunnen lezen dat Tiki bezig is met acties om de Wereld Jamboree 2015 te kunnen financieren.
    Vandaag een bericht van haar zelf:

tiki

Hoi,

Ik ben Tiki Molendijk en ik zit op Scouting Driesprong al vanaf de bevers. Nu ben ik gids of zoals ze dat bij Scouting Nederland noemen een scout. Naast onze opkomsten op vrijdag doe ik nog meer scouting activiteiten zoals bijvoorbeeld de HIT en ik ga in 2015 naar de Wereld Jamboree  in Japan. De deelname kost veel geld, daarom krijgen alle deelnemers de opdracht om minimaal de helft van het kampbedrag zelf bij elkaar te verdienen. Ik ben hiervoor allerlei acties gestart. Scouting Driesprong wil mij hiermee helpen en daar ben ik echt super blij mee. Om iedereen  op de hoogte te houden heb ik een site gebouwd  www.tikinaarjapan2015wj.weebly.com  daar kunt u meer lezen over de Jamboree en mijn acties. Ook kunt u je aanmelden voor mijn nieuwsbrief.

Groetjes Tiki Molendijk

• Actie Tiki: Wereld Jamboree 2015

De Wereld Jamboree is een kamp voor scouts van over de hele wereld, dat één keer per vier jaar georganiseerd wordt. Er doen ongeveer 30.000 scouts aan mee uit ongeveer 150 landen. In 1937 en 1995 werd de Wereld Jamboree in Nederland gehouden.

In 2015 organiseert Japan de Wereld Jamboree (28 juli t/m 8 augustus 2015) en vanuit Nederland organiseert het Nederlands contingent namens Scouting Nederland de deelname.

Vol trots kunnen wij vertellen dat ook voor een van onze scouts van Scouting Driesprong het doel is om mee te kunnen op Wereld Jamboree in Japan!
    Tiki van de gidsen is aan het sparen om mee te kunnen, want deze geweldige uitdaging kost helaas wel flink wat eigen knaken.
    Met verschillende klusjes probeert ze wat geld te sparen.

Wij vanuit scouting Driesprong steunen dit geweldige initiatief. Daarom zullen alle speltakken verschillende activiteiten gaan organiseren om geld in te zamelen voor Tiki!
    Binnenkort hier meer informatie over!

• Ole!

Linda, al jaren lang onze kabouterleidster, is op 21 augustus bevallen van haar eerste kind: Ole.
    Ole is inmiddels ook al een paar keer langs gekomen op de scouting, erg leuk!

wpid-IMAG0306.jpg

Nogmaals, namens iedereen betrokken bij Scouting Driesprong:
    Van harte gefeliciteerd met jullie zoon Ole!

• Wifi op de Maalderij

Sinds kort is er op heel de Maalderij wifi beschikbaar! Vaak voor de verhuur erg handig om te gebruiken.
    Voor een dag zal het 10 euro kosten en per weekend 15 euro. Zie verhuur pagina voor meer informatie.

• Grote Clubactie

header-logo3

Ook dit jaar doen we weer mee aan de Grote Clubactie!

Wat houdt het in?

De Grote Clubactie is een loterij voor Nederlandse verenigingen. Door loten te verkopen, krijgen zij de extra inkomsten die ze hard nodig hebben. Van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas van Stichting Scouting Driesprong.

Wij doen mee aan de Grote Clubactie omdat we samen met de leden en alle betrokkenen een pracht scouting willen blijven! Door onder andere leuke dingen te kunnen organiseren, het gebouw in orde te houden en op te knappen. Voor al deze activiteiten is er wel een zakcentje nodig. Uiteraard vragen we contributie, maar de Grote Clubactie is altijd een heel mooi extratje!

Ga naar https://clubactie.nl/actie/StichtingScoutingDriesprong1 voor meer informatie en om lotjes te kopen!